No niin, tekniikan ihmelapsi onnistuu tässäkin; siis poistamaan mielettömän läjän tekstiä ilman tallennusta...

Tässä blogissa tulen käsittelemään varmasti vaikka ja mitä, mutta pääasiana tulee olemaan tulevan talo/remontti kohteen suunnittelu, ideointa ja toivottavasti myös se toteutus!

Mutta ennen kuin pääsee oikeasti toteuttamaan, pitää haaveilla. Se koska pääsee toteuttamaan riippuu monesta tekijästä; ensimmäinen kompastin kivi tulee olemaan nykyisen kerrostalo kolmion myyminen, sitten uuden talon etsiminen, mutta rahoitus on kunnossa; ME SAATIIN LAINA!!! JEE! I <3 nordea.

Tavoitteena on siis löytää talo, jossa neliöitä on tarpeeksi, kasvava perheemme tulee tarvitsemaan tilaa, tai no toivottavasti kevään jälkeen perheemme kasvaa enää lemmikeillä (lue kaloilla) ja askartelu projekteilla. Keväällä meille on syntymässä kolmas lapsi. Perheeseemme kuuluu minä (vielä alle 30-vuotias toimistorotta :) ), aviomieheni Kimmo 32v jokapaikan höylä, esikoistyttäremme Trinette vielä 6v ja kuopuksemme Serafiina joka uuden vauvan kynnyksellä täyttää 2 vuotta.

Haaveena siis 4 makuuhuoneen talo jossa olohuoneessa on tilaa ja keittiöön mahtuu ISO pöytä. Sauna ja kylppäri ja vessa(t). Autotalli/askartelu tilaa. Vaatimukset on kovat neliöille, ei todellakaan pinnoille, mitä vähemmän niitä laitettu, sen parempi meille. Hinta maksimi 200 000€. jotta remonteillekin jää rahaa. Aikataulu remonteille: koko loppuelämä. Etsimme siis taloa jonka voimme luoda kodiksi. Tällä sivustolla tullaan käsittelemään raha-asiat niinkuin ne on; tuntuu ettei kukaan tohdi enää kertoa mitä mikin on maksanut, ja fakta kun on että kaikki maksaa. Sitä mukaan kun tiedän, kirjaan kuluja tänne ylös. Mutta ennen tuota pitää ja SAA unelmoida, joten sitä tämä tulee olemaan. Eli maalaisromantiikkaa, kirppislöytöjä ja nikkarointia Toikan perheessä.